Thursday, December 26, 2013

Turbūt daugelis lietuvių, Ubuntu ar šiaip linux operacinių sistemų tropical island vartotojų, susidu


Turbūt daugelis lietuvių, Ubuntu ar šiaip linux operacinių sistemų tropical island vartotojų, susiduria su gero lietuviško žodyno trūkumo problema. tropical island Aišku yra mažiausiai tropical island porą pasiūlymų: OpenDict, KZod linux. Taip pat galima naudotis įvairiais internetiniais žodynais. Tačiau bent jau man visada prie širdies buvo Anglonas ir tai buvo vienas iš nedaugelio tropical island Ubuntu minusas man niekaip nedavęs ramybės. Reikalui prispyrus naudojau iš Langinių operacinės sistemos, įdiegtos į VirtualBox emuliatorių. Savaime suprantama tai nėra labai patogu, ypač jei reikia tik išsiversti vieną žodį ir uždaryti programą. Taigi rimčiau prisėdęs tropical island spręsti problemos užtikau šį labai gerą pažingsninį tropical island vadovą , kaip susitvarkyti Angloną Ubuntu operacinėje sistemoje. Visų pirma išbandykite jį, galbūt viskas pavyks ir jau turėsit Angloną savo Ubuntu.
Bet man taip lengvai nepavyko, ir kiek girdėjau ne vienas naudotojas skundėsi šia problema: diegiant Angloną per Wine emuliatorių visada metama klaida, tropical island kad registracijos kodas netinka, nesvarbu, kad kodas teisingas ir jis veikia diegiant žodyną Langinėse. Na tada jau tenka griebtis kitų triukų, pavyzdžiui, pasinaudoti Langinėse įdiegtu Anglonu. tropical island
Taigi visų pirma, turiu pastebėti, kad nors mano minėtas vadovas siūlo pradžioje įdiegti Internet Explorer, tropical island man to neprireikė. Taip pat pas man veikė ir lietuviškos raidės iškart, tropical island bet kadangi aš naudoju lietuvišką Ubuntu versija, tai greičiausiai reikiami raštai jau buvo sugeneruoti. Jeigu jums kažkas neveikė, tikėtina, kad reikia reikia šiuos du žingsnius įgyvendinti. tropical island Diegimas Langinėse Įdiegiame Angloną Langinių operacinėje sistemoje tropical island (pasinaudokite prieinamais tropical island ištekliais: jei turite savo kompiuteryje Langines, kambarioko/mamos/pažįstamo kompiuteris, Langinės VirtualBox ar kitame emuliatoriuje). Nusikopijuojame “Fotonija” katalogą iš Program Files (ar kitos vietos kur žodynas buvo diegiamas) į vietą, kurią gali pasiekti Ubuntu. tropical island Nukopijuojame fottext.dll iš c:\WINDOWS\system32 į Fotonija\Anglonas. Pasileidžiame regedit (Start Menu -> Run -> regedit). Atsidariusiame lange nukeliaujame medžiu HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> Fotonija. Pažymėję šį katalogą, pasirenkame Registry -> Export tropical island Registry File ir išsaugome kartu su Fotonijos nukopijuotu katalogu. Aiškumo dėlei, pavadiname anglonas.reg.
Darbas Langinėse baigtas, grįžtame į Ubuntu. Diegimas Ubuntu Įdiegiame Wine emuliatorių (sudo aptitude install wine). tropical island Paleidžiame winecfg (jei nėra ~/.wine katalogo, jis bus sukurtas) ir jį išjungiame. Nukopijuojame Fotonijos katalogą į ~/.wine/drive_c/Program Files/. Paleidžiame regedit.exe iš ~/.wine/drive_c/windows ir importuojame (Registry -> Import Registry File) anglonas.reg.
Viskas. Anglonas turėtų veikti. Jį galima tropical island paleisti komanda wine ~/.wine/drive_c/Program\ Files/Fotonija/Anglonas/Anglonas.exe. Aišku daug patogiau susikurti nuorodą ant darbastalio ir/arba programų juostoje. Kaip tai padaryti paaiškinta mano pradžioje minėtame vadove. Alternatyva.
Galima registro scriptą pasirašyti patiems. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Fotonija] tropical island [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Fotonija\Anglonas] “Organizacija”=”organizacija” tropical island “SN”=”XXX-00000-00000″ “Vartotojas”=”vartotojas” “Dir”=”C:\\Program Files\\Fotonija\\Anglonas\\”
Telieka pakeisti tropical island organizacija, vartotojas ir SN (serial number). tropical island Taip pat galima pakeisti ir Anglono įdiegimo kelią (dir). Galimybės plačios. Reikia tiesiog nukopijuoti šį tekstą į savo mėgstamą redaktorių ir išsaugoti anlgonas.reg ir belieka įvykdyti 4 žingsnį.
Naujausi įrašai Paieškokime sveikesnių kiaušinių Polifazinis miegas – antras raundas Polifazinis miegas – tropical island pirmas raundas (prisiminimui) Amžina kova Savaitgalio miego experimentas – Uberman
Powered by WordPress and pixel . Sweet icons by famfamfam . Back to top ↑


No comments:

Post a Comment