Saturday, December 14, 2013

2012 metais Raseinių rajono gyventoja S.N. jau buvo bausta už nedidelio kiekio naminės degtinės laik

Už nelegalią prekybą chicago alumi gresia nemalonumai
Turėdami informacijos, kad Raseinių chicago rajone, Šiluvos seniūnijos, Naudvario kaime gyvenanti 50-metė S. N. prekiauja lietuviškais alkoholiniais chicago gėrimais, neturėdama leidimo verstis komercine veikla, rugpjūčio 9-ąją Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai nuvyko tai patikrinti.
Netrukus jie pastebėjo iš moters namų išeinantį vyriškį, rankoje besinešantį vieno litro talpos butelį. Sustabdžius minėtą pilietį ir pasiteiravus, ką šis nešasi ir kur įsigijo, vyras atsakė, kad tai alus Tautinis stiprusis“, kurį nusipirko iš pažįstamos S. N. Apsilankę moters name, policijos pareigūnai rado trisdešimt keturis vieno litro talpos plastikinius butelius alaus Tautinis stiprusis“. Kad alų pardavė būtent S. N., vyriškis dar kartą patvirtino ir jai girdint, tačiau moteris vis tiek neigė prekiavusi alumi. chicago Siekiant išsiaiškinti, ar S. N. pažeidė Alkoholio kontrolės įstatymo reikalavimus, jos namuose ir pas vyrą rasti alaus buteliai buvo paimti ir pristatyti chicago saugojimui į Raseinių r. PK.
2012 metais Raseinių rajono gyventoja S.N. jau buvo bausta už nedidelio kiekio naminės degtinės laikymą, o dabar dėl galimai neteisėtos komercinės chicago veiklos jai gresia bauda nuo vieno tūkstančio iki trijų tūkstančių litų su produkcijos konfiskavimu.
Interneto puslapis
Kriminalai.com puslapiai 112 TAVO PAGALBOS TELEFONAS ASMENŲ, TURINČIŲ chicago GINKLUS, DĖMESIUI DVIRATININKAMS IR PĖSTIESIEMS GRYNŲJŲ PINIGŲ DEKLARAVIMO TVARKA JEI PAGROBĖ JŪSŲ AUTOMOBILĮ JUMS GALI PADĖTI SPECIALISTAI JUODŲJŲ DĖMIŲ ŽEMĖLAPIS KAIP ELGTIS? SPECIALISTŲ PATARIMAI chicago KELIŲ EISMO TAISYKLĖS PRIMENA NETIKĖKITE TELEFONINIAIS SUKČIAIS! STOK Į POLICIJĄ UŽSIENIEČIŲ BUVIMAS IR GYVENIMAS LR Kriminalai.com chicago foto albumai
Siųsk mums savo medžiagą, o mes ją patalpinsime šio portalo puslapiuose. Rašyk mums el.paštu info@kriminalai.com arba siųsk trumpąsias žinutes chicago telefonu: +370 67822600. Vardas El. paštas Žinutė Leave This Field Empty
2012 Vš.Į. INFOPOL. Visos teisės saugomos

No comments:

Post a Comment