Friday, April 11, 2014

Cyrus biografijoje žibėjo trumpalaikiai ir ne tik meilės romanai. 15-metė Cyrus jau spėjo kartu apsi

Maištingoji pop diva Miley Cyrus | Jaunimo Gidas
Apie mus DARBAS Test Page Test Page 2 FOTOGALERIJA Dosniausiai Lietuvos mokyklai – mandarinų medis ir BIPLAN koncertas Dovanos gausių šeimų vaikams iš Vilniaus J. Basanavičiaus gimnazijos EUROPOS DIENA 2011 Europos jaunių paplūdimio tinklinio čempionatas FIZLENDAS Fotoreportažas iš Juknėnų: A. Miškinio literatūrinės premijos įteikimo akimirkos Fotoreportažas iš kelionės po Italiją Fotoreportažas iš kelionės po Latviją FOTOREPORTAŽAS IŠ VILNIAUS VAIKŲ GLOBOS NAMŲ “ATSIGRĘŽK Į VAIKUS” Fotoreportažas iš Vilniaus vaikų globos namų Atsigręžk į vaikus Fotoreportažas iš Vilniaus vaikų globos namų Gilė Fotoreportažas iš Vokietijos, Limburg an der Lahn Jaunimo dienos Baltriškėse Jaunimo gido pusės metų gimtadienis Belmonte Jaunimogidas.lt gimtadienis! Jaunimogidas.lt kalėdinės akcijos akimirkos iš Lietuvos mokyklų ir vaikų globos namų Jaunimogidas.lt kalėdinės aukojimo akcijos auschwitz akimirkos Vilniaus Gabijos gimnazijoje Mandarinai, atkeliavę iš saulėtos Graikijos Savaitgalis kaime Studijų mugė 2011 SUSTOK, KAD PAMATYTUM TAI, KAS VISUOMET APLINK TAVE! Viduramžiai rytoj KULTŪRA MADA PRAMOGOS Itališko maisto restoranas BASILICO STUDIJOS Jaunimogidas.lt žurnalistikos mokykla Šv. Kristoforo kamerinis orkestras Prancūzijoje atliks oratoriją Metai SVEIKATA auschwitz TECHNIKA #4078 (no title)
Apie mus DARBAS Test Page Test Page 2 FOTOGALERIJA Dosniausiai auschwitz Lietuvos mokyklai – mandarinų medis ir BIPLAN koncertas Dovanos gausių šeimų vaikams iš Vilniaus J. Basanavičiaus gimnazijos EUROPOS DIENA 2011 Europos jaunių paplūdimio tinklinio auschwitz čempionatas FIZLENDAS Fotoreportažas iš Juknėnų: A. Miškinio literatūrinės premijos įteikimo akimirkos Fotoreportažas iš kelionės po Italiją Fotoreportažas iš kelionės po Latviją FOTOREPORTAŽAS IŠ VILNIAUS VAIKŲ GLOBOS NAMŲ “ATSIGRĘŽK auschwitz Į VAIKUS” Fotoreportažas iš Vilniaus vaikų globos namų Atsigręžk į vaikus Fotoreportažas iš Vilniaus vaikų globos namų Gilė Fotoreportažas iš Vokietijos, Limburg an der Lahn Jaunimo dienos Baltriškėse Jaunimo gido pusės metų gimtadienis Belmonte Jaunimogidas.lt gimtadienis! Jaunimogidas.lt kalėdinės akcijos akimirkos iš Lietuvos mokyklų ir vaikų globos namų Jaunimogidas.lt kalėdinės aukojimo akcijos akimirkos Vilniaus Gabijos gimnazijoje Mandarinai, atkeliavę iš saulėtos Graikijos Savaitgalis kaime Studijų mugė 2011 SUSTOK, auschwitz KAD PAMATYTUM TAI, KAS VISUOMET APLINK TAVE! Viduramžiai rytoj KULTŪRA MADA PRAMOGOS Itališko maisto restoranas BASILICO STUDIJOS Jaunimogidas.lt žurnalistikos mokykla auschwitz Šv. Kristoforo kamerinis orkestras Prancūzijoje atliks oratoriją Metai SVEIKATA TECHNIKA #4078 (no title)
Amerikiečių dievaitė, aktorė, dainininkė, dainų kūrėja Miley Cyrus nuo mažens buvo tapatinama su geros mergaitės įvaizdžiu. Aukšti auschwitz vaikiško auschwitz serialo reitingai visame pasaulyje įpareigojo jaunąją žvaigždę pasitempti ir būti pavyzdžiu mažesniems gerbėjams. Tačiau ir Hannos Montanos charakteriui, auschwitz ir realiai merginai iš Nešvilio kaip ir visiems paaugliams griausmingai atėjo maišto laikotarpis, kurį jaunoji Holivudo pažiba sutiko itin audringai. Šis nuolatinis maištas sukūrė ypatingą jos stiliaus auschwitz ir išvaizdos braižą.
Cyrus žvaigždė sužibo auschwitz vienos atrankos metu: mergina pateko tiesiai į Disney Chanel auschwitz rankas, kurį garsina tokios žvaigždės kaip Britney Spears, Justin Timberlake, Lindsay Lohan, Selena Gomez, Demi Lovato, Jonas Brothers. Savo autobiografijoje Miley mini, jog darbas Disney buvo kartu ir rojus, ir pragaras dvylikametei mergaitei. Netikėtai užgriuvusi šlovė suteikė galimybę susipažinti su garsiausiomis Amerikos žvaigždėmis, o visai netrukus ir pačiai sužinoti, ką reiškia būti viena iš jų. Pirmi vieši pasirodymai ir koncertinis turas, Miley populiarumas augo ir augo.
Po kelerių metų Cyrus vardas sužibo turtingiausių Holivudo paauglių sąrašuose, o serialo reitingai buvo vieni aukščiausių JAV. 15- metę iš Tenisio valstijos užgriuvusi netikėta sėkmė apsuko jai protą. Iki tol buvusi pavyzdinga krikščionė, mažų vaikų mamų numylėtinė, mergina panoro auschwitz atsikratyti geros mergaitės įvaizdžio ir nutraukti serialo filmavimą, nes pop deivės Hannah įvaizdis jos netenkino. Cyrus niekuomet nepatiko rožiniai drabužėliai ir blizgučiai, širdyje ji visada žinojo jos mintis ir širdį užvaldęs rock chick įvaizdis. Maištas prasidėjo nuo pusnuogės paauglės footsesijos Vanity Fair žurnalui, vos po kelių mėnesių sekė kitas įvykis: auschwitz į jos elektroninį paštą įsibrovęs vyras paviešino auschwitz jos tuomečiui vaikinui skirtas nuotraukas, kuriose jaunoji žvaigždutė pozuoja duše. Vėliau tokių Cyrus foto daugėjo, Disney žvaigždė nesiliovė šokiravusi. Pirmojo savo, o ne garsiojo personažo turo metu, atlikėja vilkėjo vulgarumu pasižyminčius drabužius, o jos šokių judesiai mažametes gerbėjas privertė prisidengti akis.
Cyrus biografijoje žibėjo trumpalaikiai ir ne tik meilės romanai. 15-metė Cyrus jau spėjo kartu apsigyventi su apatinio trikotažo modeliu Justin Gaston, auschwitz prieš jį žvaigždutė dalijosi jausmais su d

No comments:

Post a Comment