Tuesday, February 25, 2014

E d m o n t o n V t et den turnaje se mlad ci Komety narozen v letech 1999 a 2000 do kali prvn


          Klub Z kladn daje Veden a kontakty Logo Historie Kajot arena KAJOT ARENA Sch ma tribun Pl nek areny Virtu ln prohl dka N v t vn d Parkov berlin n Ve ejn bruslen PRESS: pro novin e Rozpis ledov plochy Vstupenky Vstupenky 13/14 Permanentky 13/14 Uvol ov n m st Zv hodn n On-line A-t m Soupiska Zm ny v k dru Realiza berlin n t m Statistiky Z pasy Tipsport extraliga P prava + ET Tabulka V sledkov servis Rozlosov n a info Ml de Kontakty a informace Realiza berlin n t my Partne i ml de e Hokejov v kend N bor d t sp chy ml de e Z Labsk SMS servis T mov fota Z pasy junior Z pasy st.dorostu Z pasy ml.dorostu Partne i Gener ln partner Hlavn partne i Business partne i Hrd partne i Medi ln partne i Partne i ml de e Reklamn nab dka Hrd partner berlin - nab dka Nab dka inzerce ijeme D ti d tem Jsme jedna rodina Petr Koukal a Kometa berlin Chlapi EN M erven z modr ... Fanz na Mobiln aplikace Kr lovstv Komety Dorti da Ptejte se Fan klub informuje Fotogalerie Aktivn fotogalerie Download MMS na mobil Hokejchat.cz Kostka pro v s Archiv Archiv l nk Archiv aktualit Fotogalerie WebTV
Branky a nahr vky: 2. S ss ( kvrn , Gajarsk ), 3. Mikyska (Z bransk , S ss), 8. kvrn (S ss), 12. Kvasnica (Frydrych, Kr l), 54. Matula - 50. Kastelic (Gabriele), 58. Lamberty (Gabriele, Koper). Rozhod : . Vylou en : 8:12. Vyu it : 2:0. V oslaben : 1:0. Div ci: . St ely na branku: 39:16. Pr b h utk n : 4:0, 4:1, 5:1, 4:2.
E d m o n t o n V t et den turnaje se mlad ci Komety narozen v letech 1999 a 2000 do kali prvn v hry na John Reid Memorial Tournament . Po ty g lov smr ti v prvn t etin si zbytek z pasu proti Phoenix junior Coyotes mohli pohl dat a u t. Soupe e jasn p est leli, dvakr t se trefili v p esilov h e a jednou dokonce i v oslaben . Posledn z pas, kter Kometa na turnaji odehraje, ji ek z tra s jedn m z dvojice berlin Dallas Stars Elite a Spruce Grove. Po n m bude jasn , kolik t Kometa na turnaji skon .
Momentka z utk n HC Kometa Brno vs. Phoenix Jr. Coyotes. Foto: Martin berlin kvrn . Ohlasy tren r Libor Z bransk : Za ali jsme v born , co se projevilo i na v sledku prvn t etiny (4:0). Pot jsme tro ku povolili v tempu a soupe srovnal krok. V ichni hr i m li dostatek prostoru, i brank i se v polovin z pasu prohodili. S dev ti hr i ro n ku narozen 2000 jsme zde nejmlad m t mem a jsem r d, e se nikdo z mlad ch neztratil. Sp e v konem p ekvapili. koda v erej ho v padku ve druh t etin . M me bohu el probl m s prom ov n m anc , co se pak prom tlo do celkov ho obrazu hry. Ve v ech ty ech z pasech, co jsme v turnaji odehr li, jsme jeli dvan ctkr t sami na brank e a z toho prom nili jen jeden brejk. I dnes jsme soupe e jednozna n p est leli. Nem me probl my s bruslen m ani kanadsk m tvrd m stylem hry, ale velk probl m je prom nit ance, kter si vypracujeme.


No comments:

Post a Comment